mujer sonriendo foto de edificio y sala de meditación

Classes de meditació a Olot

Dimecres 19:30 - 20:30h

C/ Sant Ferriol, 16, 1r pis (Olot)

Presencial amb la mestra Jordina Masoliver

Preu: 5€ (bonus 4 sessions 15€)

Consells pràctics de meditació que va donar Buda per a desenvolupar la nostra pau interior.

En aquestes classes aprendrem com desenvolupar i mantenir pau interior, com podem reduir i finalment aturar els nostres problemes i com començar a introduir canvis positius en la nostra vida que ens permetin experimentar una felicitat profunda i permanent. Amb meditacions guiades per a gaudir de la pau i la llibertat que flueix dels pensaments positius i de la concentració.

Inscripció per Whatsapp 626 619 733

més informació

Classes de meditació a Figueres

Dimecres 19:45-20:45h

Plaça Palmera, 3, 1er Pis

ONLINE amb el mestre Drac Garcia

Preu: 5€ (bonus 4 sessions 15€)

Aprendre a meditar

Són un mètode per integrar la pràctica de la meditació en la vida quotidiana i actuen com una medicina que sana la ment augmentant la nostra alegria i la nostra energia.

Inscripció per Whatsapp 629 291 666

més informació
museo de dalí figueres y hombre sonriendo

+ INFO

Preguntes freqüents

Com són les classes?

Les classes consten d’una o dues meditacions guiades. A més s’expliquen mètodes per a desenvolupar concentració i consells per a mantenir una ment feliç en la vida diària.

Es necessita experiència?

No és necessari tenir experiència prèvia. Les classes estan dissenyades tant per a persones que desitgen iniciar-se en la meditació com per a les volen millorar la qualitat de la seva concentració, comprensió teòrica i habilitat pràctica en la vida diària.

Puc incorporar-me en qualsevol moment?

Sí, pots incorporar-te en qualsevol moment sense problema. En cada classe s’inicien i conclouen els temes. Sempre és un bon moment per a deixar a un costat les preocupacions, rebre inspiració, meditar i reprendre les tasques amb una actitud renovada, més constructiva i afable.

Necessito inscriure'm?

Si la fas presencialment no requereixen inscripció prèvia.

Una hora, no serà molt per a començar?

La durada de la classe no està relacionada amb el nivell d’aquesta. No sols hi ha meditacions sinó també es necessita temps per a les rebre les instruccions. Amb la guia dels mestres, les explicacions clares i la inspiració del grup no et serà difícil meditar.

Què és la targeta kadampa?

Les targetes kadampa estan dissenyades per a aquelles persones que vulguin meditar amb assiduïtat. Per 32€ al mes pots assistir a totes les classes de meditació setmanals, tallers de dissabte i retirs urbans sense cost addicional. En aquest enllaç trobaràs informació detallada. Haz click aquí.