MESTRE RESIDENT

TARGETES KADAMPA

PROGRAMES D’ESTUDIS

Centre budista kadampa a Girona

El Centre Budista Khalpa Bhadra ofereix classes de Meditació impartides per mestres occidentals qualificats.

Les ensenyances sòn fàcils d’entendre i d’aplicar a la vida diària. Estan pensades tant per a principiants com per a meditadors  avançats i mostren com integrar la pràctica de la meditació en la nostra vida quotidiana.
Al centre pots trobar des d’introduccions bàsiques a la relaxació i a la meditació fins a programes d’estudi estructurats per aprofundir en la visió i forma de vida budistes.
El Centre Budista Khalpa Bhadra ha estat fundat molt recentment, any 2016,  per Guen-la Dekyong i és membre de la Nova Tradició Kadampa – Unió Internacional de Budisme Kadampa (NTK-UIBK), que és una associació internacional de centres per a l’estudi i la meditació que segueixen la tradició pura del budisme mahayana provinent dels meditadors i erudits budistes Atisha i Je Tsongkhapa, i fou creada pel venerable Gueshe Kelsang Gyatso Rimpoche com a eina per difondre el budisme Kadampa per tot el món.
 La Nova Tradició Kadampa és una tradició budista totalment independent, i no té cap afiliació política.
El centre està situat al casc antic de Girona, al carrer de la Barca,15 , prop de la lleona-església de Sant Feliu.
El Centre Budista Khalpa Bhadra està obert a tots aquells que busquin un espai acollidor on meditar, rebre ensenyances i aprendre d’altres formes de relacionar-se amb si mateixos i amb els altres, assolint, com a resultat, el benestar i felicitat que tots busquem.

El Centre Budista Khalpa Bhadra és una entitat sense ànim de lucre que subsisteix i funciona gràcies a les aportacions de les persones que l’utilitzen i al treball voluntari dels que desitgen col·laborar.

TOTHOM ÉS BENVINGUT !!!