Directora espiritual general

Guenla Kelsang Dekyong

Guenla Kelsang Dekyong és la directora espiritual general electa de la NKT–IKBU. Ha estudiat, practicat i ensenyat budisme kadampa sota la guia del venerable Gueshe Kelsang Gyatso durant molts anys. Com a deixebla propera del venerable Gueshela, guenla Dekyong exemplifica l’essència de la manera budista de viure amb els seus ensenyaments, humor i bondat.

Tots els anys, guenla Dekyong ensenya  als festivals nacionals, internacionals i a les celebracions de Dharma a tot el món.

Sotsdirector espiritual

Guen Kelsang Jampa

Guenla Jampa és el Sotsdirector espiritual general electe de la NKT-IKBU i el mestre del Centre de Meditació KadampaTexas. És un monjo budista nord-americà dedicat a ajudar a la gent a resoldre els seus problemes quotidians mitjançant el desenvolupament de la capacitat mental a través de la pràctica de la meditació i el budisme modern.

Guenla Jampa ha sigut un estudiant de Gueshe Kelsang Gyatso durant molts anys. Sota la guia del Venerable Gueshe-la, ha ensenyat en molts centres i esdeveniments a nivell internacional.Guenla és molt estimat per les seves ensenyances clares i inspiradores, i la seva habilitat per tocar el cor de les persones a través de la seva sinceritat i bondat.

 

Directora espiritual a Espanya

Guen Kelsang Chokga

Guen Kelsang Chokga és, a més de la mestra resident del KMC a Màlaga, la directora espiritual de la NKT a Espanya. A Màlaga, imparteix classes, programes d’estudi, cursos, retirs i iniciacions tàntriques. A nivell nacional, imparteix les ensenyances de la Celebració del Dharma que es realitza anualment, així com diversos cursos als altres centres kadampes d’Espanya.
La seva claredat en transmetre les ensenyances i el seu caràcter afectuós fan d’ella una practicant kadampa exemplar.